Virágküldés Debrecen

Lizián virágüzlet
4026 Debrecen, Péterfia u. 56.
https://www.viragkuldesdebrecen.hu/

A Lizián virágüzlet Debrecen szívében található. A virágkötés számunkra nem csak hivatás, hanem tradíció. Családunk generációk óta elhivatott ezen szakma iránt. Művészet a virágok nyelvén. Kompozícióinkban a virágok széles színvilágát alkalmazva fejezzük ki egyéniségünket, érzéseinket. Egy ízlésesen összeállított csokor minden alkalmon megállja a helyét.
A virágküldés Debrecen területén és vonzáskörzetében számunkra egy olyan extra szolgáltatás, amit nagy örömmel vállalunk. Hiszen virágküldés esetén munkánk nem ér véget a bolt bejáratánál, hanem egy új, fontos feladat kezdődik ekkor. Úgy kell átadnunk egy általunk készített virágcsokrot, mintha a mi szeretteinknek tennénk. Ez nagy, és megtisztelő feladat számunkra. Ezt a felelősséget erősítjük meg a virágküldés Debrecen oldalunkkal, és a Virág A Világba virágküldő szolgálat tagjaként ezt az egységes minőséget garantáljuk szerte az országban, a többi virágüzlettel. Büszkék vagyunk munkánkra és munkatársainkra.
Debrecen területén kívül több településre is vállalunk virágkiszállítást.

Hajdú-Bihar megyében nem vagyunk egyedül:
Az Anditta virág Hajdúszoboszló területén ( virágküldés Hajdúszoboszló) és vonzáskörzetében.
A Frézia virág Nyíradony területén ( virágküldés Nyíradony) és vonzáskörzetében.
A Molnár Virágbolt Püspökladány területén ( virágküldés Püspökladány) és vonzáskörzetében.

Így a virágküldés Hajdú-Bihar megye városaiban és azok vonzáskörzetében is gond nélkül megoldható. Várjuk szeretettel webáruházunkban!